Υλικά 500 γρ. άπαχο κιμά γαλοπούλας 1 κ. σ. μαγιονέζα 1 κ. σ. μουστάρδα 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 2 κ. σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον κιμά γαλοπούλας με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα και σχηματίστε 4 μεγάλα μπιφτέκια. Zεστάνετε το λάδι sε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά εσωτερικά. Απολαύστε τα μπιφτέκια σκέτα ή συναρμολογήστε τα σε burger γαλοπούλας με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες και καρυκεύματα!
Πηγή