Τα αυγά scrambled είναι ένα πιάτο αγαπητό σε όλο τον κόσμο, είτε συνοδεύονται με λίγο ψωμί, είτε είναι μέσα σε ένα κρουασάν βουτύρου, είτε συνοδεύονται με λαχανικά. Ωστόσο, η επίτευξη της τέλειας υφής, γεύσης και συνοχής μπορεί να δυσκολέψει ακόμη και τους πιο έμπειρους μάγειρες. Μην αγχώνεσαι, γιατί είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε τα μυστικά για να φτιάχνεις πάντα τα πιο τέλεια αυγά scrambled! Συστατικά: Αυγά, 2-3 ανά άτομο Βούτυρο ή λάδι υψηλής ποιότητας (όπως ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο), 1 κουταλιά της σούπας ανά 2-3 αυγά Αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου Προαιρετικά: Φρέσκα μυρωδικά (σχοινόπρασο, μαϊντανός ή άνηθος), τριμμένο τυρί (τσένταρ, φέτα ή παρμεζάνα), κρέμα γάλακτος ή γάλα για καλύτερη υφ΄. Εκτέλεση Επίλεξε το κατάλληλο τηγάνιΕπίλεξε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Το μέγεθος του τηγανιού θα πρέπει να είναι ανάλογο με τον αριθμό των αυγών που μαγειρεύεις, ώστε να διασφαλίζεται η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. ΠροετοιμασίαΣπάσε τα αυγά σε ένα μπολ. Για επιπλέον κρεμώδη υφή, μπορείς να προσθέσεις […]Πηγή