Υλικά συνταγής
- 800 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουτί έτοιμο καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
- 1 πακέτο μπισκότα πρι μπερ
- 250 γρ. πραλίνα φουντουκιού σε θερμοκρασία δωματίου
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το στραγγιστό γιαούρτι και το καραμελωμένο γάλα και τα αναμειγνύετε καλά, ανακατεύοντάς τα με ένα κουτάλι. Μετά σπάτε τα μπισκότα μέσα στο μπολ, σε μεγάλα κομμάτια και ανακατεύετε με το κουτάλι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
- Αδειάζετε το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση 22 εκ. στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και το στρώνετε ισομερώς. Σκεπάζετε το μείγμα με μεμβράνη και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείου για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Μετά αφαιρείτε τη μεμβράνη, ρίχνετε από πάνω την πραλίνα φουντουκιού και την απλώνετε, με μια σπάτουλα, σε όλη την επιφάνεια του γλυκού. Διακοσμείτε το γλυκό σας με σπασμένα μπισκότα και σερβίρετε. Καλή σας απόλαυση.