Υλικά συνταγής
- 2 φλ. τσαγιού γάλα
- 1 φλ. τσαγιού ινδοκάρυδο
- 4 αυγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσης
- 125 γρ. βούτυρο αρκετά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 πρέζα αλάτι
- τρούφα σοκολάτας για πασπάλισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε μια ταρτιέρα ή ένα στρογγυλόταψάκι 20-22 εκ. περίπου.
- Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάτε καλά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
- Ρίχνετε το μείγμα στο βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 55-60 λ περίπου, μέχρι να κάνει μια κρούστα σαν της φωτογραφίας πιο κάτω . Το βγάζετε από το φούρνο, το πασπαλίζετε με τρούφα σοκολάτας. Το αφήνετε να κρυώσει, το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.