Σπιτικό burger με παντζάρι


Υλικά 1 κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα 3 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 200 γρ. μανιτάρια 250 γρ. τόφου 2 (περίπου 100 γρ.) μαγειρεμένα παντζάρια 400 γρ. μαύρα φασόλια σε κονσέρβα, στραγγισμένα 1 κ. σ. ντοματοπολτό 2 κ. σ. μαγιονέζα 1 κ. σ. πάστα μίσο 100 γρ. αλεύρι βρώμης 2 κ. σ. αλεσμένο λιναρόσπορο 50 γρ. πεκάν 200 καστανό ρύζι μαγειρεμένο Για το σερβίρισμα: 8 φέτες τυρί, 8 ψωμάκια μπιφτεκιού, μαρμελάδα ντομάτας τσίλι, μερικά φύλλα μαρουλιού, 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο, το χυμό από μισό λάιμ Εκτέλεση Βάλτε το κρεμμύδι στο μούλτι και χτυπήστε το μέχρι να μοιάζει με ρύζι. Ζεστάνετε 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και σοτάρετε για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να πάρει λίγο χρώμα. Ανακατέψτε το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό ακόμα. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε τα μανιτάρια στον επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε τα μέχρι να μοιάζουν, επίσης, με ρύζι. Ζεστάνετε […]Πηγή