Υλικά 1/2 κιλό κολοκυθάκια 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 3 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 2 κ. γλ. κορν φλάουρ 1 κ. γλ. σκόρδο σε κόκκους ή 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη (προαιρετικά) 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 πρέζα καγιέν (προαιρετικά) 1 κ. σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Κόψτε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες, μεταφέρετέ τα σε ένα μεσαίο μπολ και προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Χρησιμοποιήστε μια λαστιχένια σπάτουλα, ένα μεγάλο κουτάλι ή τα χέρια σας για να ανακατέψετε τα κολοκυθάκια με το αλάτι και αφήστε τα στην άκρη για 5 λεπτά για να βγάλουν λίγη από την υγρασία τους. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη φρυγανιά, με την παρμεζάνα (αν χρησιμοποιήσετε), το κορν φλάουρ, το σκόρδο σε κόκκους (αν χρησιμοποιήσετε), το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, μια πρέζα καγιέν (αν χρησιμοποιήσετε) και το υπόλοιπο 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Μετά από 5 λεπτά, θα υπάρχει λίγη υγρασία στα κολοκυθάκια και λίγη στο μπολ. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα […]Πηγή