Υλικά 1 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη 1/2 φλ. τσαγιού κρεμώδες φυστικοβούτυρο 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1/4 φλ. τσαγιού δάκρυα σοκολάτας Για την επικάλυψη: 1 κ. σ. ζάχαρη άχνη, 1/8 κ. γλ. αλεσμένη κανέλα, 1 πρέζα αλάτι (αν τα αμύγδαλα είναι ανάλατα) Εκτέλεση Στο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων, χτυπήστε τη βρώμη για 10 δευτερόλεπτα για να σπάσει λίγο. Μερικά κομμάτια θα πρέπει να φαίνονται μικρά σαν άμμος, ενώ άλλα θα πρέπει να παραμένουν σχεδόν ολόκληρα. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί το φυστικοβούτυρο, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε τη βρώμη και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε καλά με μια ξύλινη κουτάλα για να ενωθούν. Το μείγμα θα είναι παχύρρευστο και εύπλαστο σαν ζύμη παιχνιδιού. Στο μπολ του επεξεργαστή τροφίμων (δεν χρειάζεται να τον καθαρίσετε), προσθέστε τα αμύγδαλα, τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα και το αλάτι. Χτυπήστε το μείγμα μέχρι να μοιάζει με αμμώδες χαλίκι. Θέλετε μια πολύ λεπτή σκόνη με κομμάτια αμυγδάλου που να […]Πηγή